בזיל ביף

מצרכים:

• חצי ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות או רצועות דקות (רצוי נתח סינטה איכותי)
• 3 שיני שום כתושות
• 4 כפות בצל ירוק קצוץ דק
• כפית ג'ינג'ר מגורד
• קמצוץ צ'ילי
• 2 כפות שמן סויה
• 3 כפות רוטב סויה
• 1 גבעול למון גראס
• 2 כפות סוכר
• 1 פלפל אדום
• 1 כוס ציר ירקות / עוף
• 20-30 עלי בזיליקום
• 400 גרם אטריות ביצים
• לקישוט: שומשום שחור, עלי בזיליקום

 

אופן ההכנה:

1. מקפיצים בווק בשמן הסויה את הבשר, השום, הג'ינג'ר, הצ'ילי והפלפל השחור. מוסיפים את הציר, רוטב הסויה והסוכר. 2. מביאים לרתיחה. מוסיפים את האטריות ומקפיצים עד לצמצום הרוטב ועד שהוא עוטף את הנודלס 3. מעבירים לצלחת הגשה, ומעטרים בשומשום ובזיליקום
***ניתן לוותר על האטריות, ולהגיש את המנה לצד אורז לבן מאודה***