שיפודי עוף במרינדת בייג'ין

מתכון קליל שמעניק טוויסט אסייתי פיקנטי לשיפודי הפרגית האהובים

מרכיבים ל – 4 סועדים:

לשיפודים:

  • 1 ק"ג בשר פרגית חתוך לקוביות בגודל 3* 3ס"מ

למרינדה:

  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כף דבש
  • צ'ילי חריף קצוץ - לפי מידת החריפות הרצויה
  • 3 שיני שום טרי כתוש
  • 1 כף ג'ינג'ר כתוש
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 4 כפות יין אורז או יין לבן חצי יבש


אופן ההכנה

מכינים את המרינדה:

מערבבים את הדבש, הסויה ,הצ'ילי, השום והג'ינג'ר עד לקבלת תערובת במרקם של משחה.
מערבבים את המשחה יחד עם הפלפל השחור והיין עד לקבלת מרינדה אחידה וחלקה.

משרים את שיפודי העוף במרינדה למשך 24 שעות ומכניסים למקרר.
צולים על האש, ומתענגים.


בתיאבון!