leaf
fish

מצרכים ל 4- סועדים

  • 2 גזרים מקולפים וחתוכים לרצועות דקות/גפרורים
  • 3 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות/גפרורים
  • 1 ראש חסה ערבית )העלים הפנימיים בלבד( חתוך לרצועות דקות
  • 2 בצלים ירוקים )גבעולים בלבד( חתוכים לטבעות
  • 200 גרם חזה עוף פרוס לרצועות דקות
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה מתוקה

לרוטב:

  • 3 כפות חמאת בוטנים (מומלץ לחמם מעט כדי לרכך את החמאה)
  • 4 כפות שמן סויה
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כפית סויה
  • 1 כף דבש
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 שן שום קטנה מגורדת/כתושה
  • קורט מלח
  • 1 כף בוטנים קצוצים קלויים / מלוחים

אופן ההכנה:

מתחילים בהכנת הרוטב: מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב בבלנדר או בקערה, עד לקבלת תערובת חלקה.

לאחר מכן, מקפיצים את רצועות העוף על מחבת פסים מספר דקות בכל צד מערבבים את כל הירקות יחד עם הרוטב, מפזרים את רצועות חזה העוף מעל, מפזרים בוטנים קצוצים לפי הטעם, מגישים וזוללים!

בתאבון!

spoon

שינוי גודל גופנים