מתכוניםתנסו את זה בבית

פאד גרין

מנה טבעונית עשירה, משביעה ושופעת צבע

 

 

מצרכים ל-4 סועדים:

חבילת איטריות אורז

10 פיטריות שיטאקי שהושרו כשעה במים רותחים

1 בצל סגול פרוס דק

4 גבעולי בצל ירוק חתוכים למקלות באורך 4 ס"מ 

200 גרם שעועית ירוקה טרייה, שטופה שנחלטה במים רותחים כ-2 דקות

2 קישואים נקיים ופרוסים לרצועות דקות

200 גר טופו חתוך לקוביות בגודל 1*1 ס"מ

250 מ"ל חלב קוקוס 

1/2 כוס ציר ירקות/מים

1 כף ג'ינג'ר מגורד

2 שיני שום קצוצות דק

4 כפות שמן קנולה

5 כפות רוטב סויה

1 כף סוכר

מלח פלפל לפי הטעם

כוסברה קצוצה לקישוט

 

אופן ההכנה:

מטגנים בסיר את הבצל והג'ינג'ר למשך 2 דקות.

מוסיפים את השום ומקפיצים דקה נוספת. 

לאחר מכן, מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים על להבה גבוהה עד שמתרככים מבפנים ועדיין שומרים על פריכות.

מוסיפים את רוטב הסויה, חלב הקוקוס והמים/ציר הירקות.

מביאים לרתיחה, ומתבלים בסוכר, מלח ופלפל לפי הטעם.

במקביל, מבשלים את האטריות בנפרד לפי הוראות היצרן.

לחילופין, ניתן להשרות את האטריות במים מראש למספר שעות ולאחר מכן לחלוט 2-3 דקות.

 

הגשת המנה:

מעבירים את האטריות לסיר עם הרוטב ומערבבים קלות עד כדי ספיגה.

מחלקים ל-4 צלחות הגשה, ומעטרים כל מנה בכוסברה הקצוצה.

 

בתיאבון!

 

 

עוד מתכונים אסייתים מעולים של השף ירון שנבל והרבה חדשות טעימות מחכים לכם בניוזלטר שלנו - לחברים בלבד!

הרשמה למועדון החברים ללא עלות>